Χιμένεθ: “Δεν είμαι μαλ…ς”

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν απόλυτος για τη δουλειά του.

Μάλιστα για να δώσει έμφαση στα όσα είπε χρησιμοποίησε την πιο… γνωστή ελληνική λέξη!

Αρχικά ο 46χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην ονοματολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα και αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του “δικεφάλου” από την πατρίδα του: “Θα είμαι ρεαλιστής. Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που αν έρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο”.

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν ενοχλείται και πιστεύει στη δουλειά του: “Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση”.

Όταν έγινε η αναφορά στο όνομα του 21χρονου αμυντικού, Χουάν Κάλα, ο οποίος ανήκει στη Σεβίλλη αλλά αγωνίζεται στην Καρταχένα με τη μορφή δανεισμού, ήρθε η… ατάκα που είναι πλέον τίτλος και του συγκεκριμένου άρθρου: “Ψάχνουμε να βρούμε παίκτη τύπου Κάλα και θα το κάνουμε δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές. Αν αυτοί που δοκιμάσουμε δεν μας κάνουν, θα κοιτάξω τις ακαδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι μαλ…ς, είμαι ρεαλιστής”.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ο μεταφραστής του Ανδαλουσιανού τεχνικού προσπάθησε να προστατεύσει τον Χιμένεθ, μεταφράζοντας την πιο γνωστή ελληνική λέξη ως… ηλίθιος.

Αναφερόμενος αμέσως μετά στον αγώνα με τον Ατρόμητο είπε: “Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν μία σημαντική απώλεια. Παίζοντας όμως με 10 παίκτες ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χάσαμε το παιχνίδι. Είναι το μοναδικό θετικό που μπορούμε να δούμε. Προηγούμενος είχαμε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Χάιντουκ και τον Ολυμπιακό. Χάσαμε αυτό το σερί. Ξεκινάμε από την αρχή. Αν θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, που αυτό επιδιώκουμε, δεν πρέπει να έχουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Όμως αυτό το πράγμα δυστυχώς εμφανίζεται. Θέλουμε παίκτες που να ξέρουν και να χάνουν. Όμως θέλω να πηγαίνουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: “Είναι παιχνίδι – παγίδα. Η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα στη Σούπερ Λιγκα. Είναι μία ομάδα καλύτερη από αυτή που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Έχουμε την υποχρέωση να μην επαναπαυθούμε και να μην κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμός στους εαυτούς μας και τον κόσμο και να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.