Χωρίς Γκοβού στην Τρίπολη

Για δεύτερο σερί ματς, ο Σίντνεϊ Γκοβού μένει εκτός αποστολής. Στην Αθήνα μένουν οι Γκαρσία και Πλεσί.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως είχε συμβεί και για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς τον έκρινε ανέτοιμο αγωνιστικά.

Επίσης, εκτός αποστολής του «τριφυλλιού» έμειναν και οι Ιωαννίδης, Δημούτσος, Μαυρίας, Φερνάντεζ, Πλεσί και Γκαρσία. Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου το πρόγραμμα προέβλεπε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 4-2-3-1 ως αγωνιστική διάταξη του «τριφυλλιού» απέναντι στους Αρκάδες. Ο Καρνέζης αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Καντέ και Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα, ενώ οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ. Οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Μοναδικός στόχος των «πράσινων» στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.