Χωρίς Ίβιτς στο Ζάγκρεμπ

Οριστικά εκτός "μάχης" για τον αγώνα απέναντι στη Ντιναμό, τέθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, καθώς ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο Μάκης Χάβος δε θέλει να ρισκάρει κάποια υποτροπή στο τραύμα του παίκτη και για αυτό τον λόγο, τον απέκλεισε από τα πλάνα του για το ματς με τους Κροάτες. Ο Ίβιτς προσπάθησε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του “Δικέφαλου” του Βορρά, όμως δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση. Ο Χάβος είχε πάρει την συγκατάθεση του ιατρικού επιτελείου, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία είχε υποβληθεί ο παίκτης ήταν “καθαρή”.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” για το κρίσιμος ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ξεκίνησε με τον Χάβο να βλέπει τους Τσιρίλο και Σακελλαρίου να προπονούνται δίχως προβλήματα. Οι δυο παίκτες είχαν κάποιους μικροτραυματισμούς από το ντέρμπι με τον Ηρακλή, όμως τέθηκαν τελικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς της Τετάρτης. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου προπονήθηκαν κανονικά, όπως επίσης και οι Σαβίνι, Κριστιάνο και Φιλομένο, που έπαιξαν ως αλλαγές. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα αποθεραιείας. Ο Ζουέλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Μουσλίμοβιτς θεραπεία. Οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονται για το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στο μεταξύ, τη σύμπλευση με τον επενδυτικό αραβικό όμιλο, σε ότι αφορά το ενδιαφέρον που εκφράστηκε για τον ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε σήμερα, στη διάρκεια της ετήσιας, απολογιστικού χαρακτήρα, γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, ο Ανδρέας Μανδρίνος. Ο υπεύθυνος οικονομικών του «Δικεφάλου» τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει πλήρης ενημέρωση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επενδυτών, σχετικά με τα οικονομικά, και όχι μόνο, της ΠΑΕ. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα όσα έχουν προτείνει και περιμένουμε, πλέον, την απόφασή τους. Στο χέρι τους είναι να πείσουν τον κόσμο και να φανούν αξιόπιστοι. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε έτοιμοι ο ΠΑΟΚ να έχει μια συνέχεια που θα αρμόζει στην ιστορία του. Απλώς, χωρίς επενδυτή θα είναι μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια ,λόγω των οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί»

Γενικότερα ο κ. Μανδρίνος τόνισε:

Για το άνοιγμα της ΠΑΕ: “Αυτή τη στιγμή, το άνοιγμα ρευστότητας είναι γύρω στα 4.000.000 ευρώ. Οι παίκτες, που έφυγαν το καλοκαίρι κόστιζαν 1.000.000 ευρώ το χρόνο, οι παίκτες, που αποκτήθηκαν, κοστίζουν 2.500.000 ευρώ το χρόνο. Δώσαμε 1.000.000 ευρώ για τα έργα της Τούμπας, ενώ φέτος εισπράξαμε 1.500.000 ευρώ λιγότερα από τα διαρκείας, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Τους τελευταίους δύο μήνες είναι ραγδαία η πτώση στις εισπράξεις. Από την ΟΥΕΦΑ εισπράττουμε 4.200.000 ευρώ μεικτά, απ΄ αυτά το 1.500.000 ευρώ πηγαίνει στα πριμ των ποδοσφαιριστών, με βάση τα συμβόλαια, που έχουν”.

Για τα χρέη στο δημόσιο: “Πληρώνουμε κανονικά τους φόρους μας, υπάρχουν ΠΑΕ οι οποίες τους βάζουν στο συρτάρι και περιμένουν ρύθμιση. Αυτό δεν είναι και τόσο δίκαιο. Για την περαίωση, μάλλον θα πληρώσουμε. Δεν έχουμε φόβο για τις δικές μας χρήσεις, είμαστε απόλυτοι καθαροί, ο φόβος είναι για τις χρήσεις Γούμενου. Το πρωτογενές χρέος της ΠΑΕ στην εφορία είναι 10.995.000 ευρώ. Ο κ. Παπαντωνίου ήξερε τα πάντα για μας, μας είχε πει να περιμένουμε την περαίωση. Τώρα, στο χειρότερο σενάριο, αν χάσουμε όλες τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη, θα πληρώσουμε 1.200.000 ευρώ το χρόνο, με τη ρύθμιση Ορφανού. Κάποτε αυτό ήταν θέμα επιβίωσης για τον ΠΑΟΚ, τώρα με κύκλο εργασιών 23.000.000 ευρώ, αυτό δεν είναι πρόβλημα”.

Για το γήπεδο: “Αποψή μου είναι πως το νέο γήπεδο θα ήταν μία λύση για τον ΠΑΟΚ. Αν το προχωρήσουμε, μπορούμε να ρυθμίσουμε και τα χρέη. Πιστεύω ότι με τέτοιες προσωπικότητες, που έχει σήμερα το συμβούλιο του ΑΣ, έπρεπε ήδη να έχει προχωρήσει το θέμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.