Στροφή στην Ευρώπη

Στο παρελθόν ανήκει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον Άρη, ο οποίος κοιτάζει την Ρόζενμποργκ.

Οι “κίτρινοι” γνωρίζουν πως η αναμέτρηση απέναντι στους Νορβηγούς είναι το κρισιμότερο έως τώρα ματς της σεζόν και θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αν καταφέρει ο Άρης να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, τότε θα αναπροσαρμοστούν και τα πλάνα του για την χειμερινή μετεγγραφική ενίσχυση. Στα ταμεία της ομάδας θα μπουν επιπλέον χρήματα και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στο μετεγγραφικό παζάρι. Παράλληλα, θα γίνουν κινήσεις για την αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προκειμένου να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ντάρσι Νέτο έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση με τη Ρόζνεμποργκ, τονίζοντας στην εφημερίδα “Μετροσπόρ”: «Το μυαλό μας είναι τώρα μόνο στην Ευρώπη. Με μια νίκη, αλλάζουν όλα στον Άρη προς το καλύτερο φυσικά και θα κάνουμε ευτυχισμένα Χριστούγεννα, εμείς και ο κόσμος μας».

Η προετοιμασία των “κίτρινων” για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει από την Κυριακή, με τον Κούπερ να προσανατολίζεται στο 4-4-2, ενώ θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και την ισοπαλία 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.