Οι… All Stars του Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα κατά της φτώχειας (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο - All Stars Ολυμπιακού). Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη (21:15) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα μεταδοθεί από το Novasports1. Συμφώνησαν σε όλα Μαρινάκης και Βαλβέρδε Καρεμπέ: "Γιατί όχι ξανά στον Ολυμπιακό;"

Την αποστολή αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Λεάντρο, Βάντερσον, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ, Ζαϊρί.

Οι παραπάνω παίκτες, μαζί με τους Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκη, Αμανατίδη, Αλεξανδρή, Γεωργάτο, Νινιάδη, Γιαννακόπουλο, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ (οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν και με τις δύο ομάδες) θα αποτελέσουν την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Ριέρα και Ρόμενταλ, θα προπονηθούν την Τρίτη στις 18:00 στο Ρέντη.

Οσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Ατρόμητο ή στο μεγαλύτερο μέρος του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ριέρα υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Η εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζε είναι πλέον άριστη και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα σε δύο ημέρες.

Ο Ρόμενταλ δέχθηκε μια άμεση πλήξη (κτύπημα) στην επιγονατίδα και στον πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού στο ματς με τον Ατρόμητο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο σημείο ένα αιμάτωμα. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και σε 48 ώρες θα υπάρχει μια πιο ακριβέστερη εικόνα για την απορρόφηση του αιματώματος που έχει.

Ο Ντουντού υποβλήθηκε το μεσημέρι σε μαγνητική τομογραφία,  λόγω μιας ενόχλησης που είχε στο δεξί γόνατο. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος στον έξω μηνίσκο. Θα ακολουθήσει περαιτέρω αξιολόγηση για την ακριβή αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Μήνυμα του Μπαν Κι-Μουν, ΓΓ ΟΗΕ
«Χαιρετίζω όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτού του θαυμάσιου “Αγώνα κατά της Φτώχειας”. Οι λαοί της Αιτής και του Πακιστάν υπομένουν τη θλίψη και τις απώλειες που προκάλεσαν οι περσινές φυσικές καταστροφές. Για τον λόγο αυτό, μέρος των εισπράξεων του Αγώνα θα διατεθούν σε προγράμματα του ΟΗΕ για την ανάκαμψη και την ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών. Ο Αγώνας κατά της Φτώχειας είναι η καλύτερη έκφραση της παγκόσμιας αλληλεγγύης.

Ευχαριστώ το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) για τη διοργάνωση του Αγώνα και τον Ολυμπιακό όπως και την All Star ομάδα του, για τη φιλοξενία του Αγώνα. Προπαντός, θέλω να ευχαριστήσω τον Ζιντάν, τον Ρονάλντο και τον Ντιντιέ Ντρογκπά  και τους τόσους φίλους τους, που αφιερώνουν το χρόνο ! τους σε αυτόν τον σπουδαίο ανθρωπιστικό σκοπό. Εσείς, οι διάσημοι αθλητές, δίνετε ελπίδα σε αυτούς που τα χάσαν όλα. Στέλνετε το κρίσιμο μήνυμα ότι δε θα εγκαταλείψουμε, δε θα ξεχάσουμε όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα Ηνωμένα Έθνη συνεχίζουν να βοηθούν αυτούς που έχουν πληγεί από το σεισμό και τις πλημμύρες. Ωστόσο, οι δύσκολοι καιροί δεν έχουν περάσει. Καλώ τον κόσμο του αθλητισμού και τους φίλαθλους παντού, να συνεχίσουν να στηρίζουν  την προσπάθειά  του ΟΗΕ προκειμένου  να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες στην Αιτή και το Πακιστάν. Να στηρίξουν το έργο μας για ανθρώπινη ανάπτυξη και αξιοπρέπεια σε όλο τον κόσμο. Στον αγώνα κατά της φτώχειας δεν πρέπει να υπάρχουν θεατές. Είμαστε όλοι παίκτες. Όλοι πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί.

Ο 8ος «Αγώνας κατά της Φτώχειας»  δείχνει μια ακόμη φορά το πώς οι αθλητές, η οικογένεια του ΟΗΕ και ο κόσμος του αθλητισμού μπορούν να συνεργαστούν για την υλοποίηση των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιε! τίας και την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Σε αγώνες σαν α! υτόν, νικητές είμαστε όλοι.» 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση…
Η Π.Α.Ε Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των φιλάθλων που θα θελήσουν να μετακινηθούν την Τρίτη προς το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», έχει μισθώσει πούλμαν τα οποία θα αναχωρήσουν από τις κάτωθι περιοχές στις 18:45.

1.        Κερατσίνι    Πλατεία Λαού (2)
2.        Νίκαια – Κορυδαλλός        Περιβολάκι (2)
3.        Πέραμα             &! nbsp;     Καραβάκια (για Σαλαμίνα) (1)
4.        Πειραιάς       Πασαλιμάνι (Ρολόι) (2), Δημοτικό Θέατρο (2), Πλατεία Καραϊσκάκη (λιμάνι) (2)
5.      Περιστέρι           &n! bsp;         &nbs! p;       Σταθμό Metro(2)
6.      Χαϊδάρι         Παλατάκι (2)
7.      Αθήνα                      Σύνταγμα (4)
8.    &nbs! p; Καλλιθέα        Πλατεία Δαβάκη (2)
9.      Γλυφάδα            Αγ. Κωνσταντίνος            (2)
(μπορεί να κάνει στάσεις στον Πράπα, γενικώς στην παραλιακή)
10.      Αγ. Ανάργυροι – Λιόσια- Πετρούπολη   Θηβών (ύψος Λακιώτη) (2) &! nbsp;           (μπορεί να κάνει στάση στο Γηπ. Αιγαλέου, Ιερά Οδό,Village)
11.   Συγγρού Φιξ                           >          Metro (3)

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο ξενοδοχείο «Ledra Marriott», θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου οι πρεσβευτές καλής θέλησης του O.H.E., Ζινεντίν Ζιντάν, Ρονάλντο, o μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και εκπρόσωπος του UNDP.

Χωρίς Τοροσίδη απέναντι στον Πανσερραϊκό
Στη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό θα εκτίσει τη μία αγωνιστική τιμωρία λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών ο Βασίλης Τοροσίδης, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τοροσίδη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.