Δεν προλαβαίνει ο Τζιμπούρ

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η συμμετοχή του Ράφικ Τζιμπούρ στην αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Ζενίτ.

Ο Αλγερινός επιθετικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης την Τρίτη, όμως δεν δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Ένωσης, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις. Ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί και την Τετάρτη, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της συμμετοχής του στην αποστολή των “κιτρινόμαυρων” για τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

Το ευχάριστο για τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Τρίτης, ήταν η επιστροφή του Σεμπαστιάν Σάχα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα δώσει κανονικά το “παρών” στον αγώνα της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Ανέστη Αργυρίου υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο νεαρός δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Ζενίτ και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά στα Σπάτα και η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση στις 10:30. Μετά το τέλος της, ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.

Η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης περνάει σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, όπως είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων, με τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ. Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται αισιόδοξη για συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας με τους δυο ποδοσφαιριστές, την στιγμή που γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν τη Νυρεμβέργη να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.