Υπό το μηδέν στη Νέα Σμύρνη

Ύστερα από ένα κακό ποιοτικά ματς με πολύ λίγες φάσεις μπροστά και στις 2 εστίες Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

 Μια ισοπαλία που σίγουρα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο καθώς και οι δυο ομάδες παρέμειναν καθηλωμένες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το σίγουρο είναι ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αλλά και όσοι παρακολούθησαν τηλεοπτικά το ματς θα το ξεχάσουν πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν το δεύτερο ματς του Πανιωνίου με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του ο όποιος είναι μένα δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης αλλά δεν έχει ηττηθεί κιόλας, αφού μετράει δυο ισοπαλίες.
 
Κακό θέαμα στο Α’ ημίχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε λίγο πιο καλά και πρώτος αυτός δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσει και να φτάσει σε ένα γκολ
Στο 23ο λεπτό με το φάουλ του Ροτζέριο που όμως η μπάλα έφυγε άουτ και στο 28 όταν ο Αράς βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Μάχο ο οποίος εδίωξε σε κόρνερ και αποσόβησε τον κίνδυνο
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στο Πανιώνιο, όταν στο 35′ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν, η μπάλα κατέληξε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Ντεγκρά, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Λάτκα έκανε το σουτ , με τον Ντεγκρά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια πριν προλάβει ο Σιόβας να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο
Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν άλλαξε σε ότι αφορά την ποιότητα του ματς
Ο Πανιώνιος ειχε μια καλή στιγμή στο 66ο λεπτό και πάλι με το Μπάλαμπαν ο οποίος σούταρε πιεζόμενος και ο Ντεγκρά βέβαια μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 84 ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ όμως το δυνατό σουτ του Μπαστία πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάχο. Τελευταία φάση του παιχνιδιού άνηκε στους γηπεδούχους , με το Μπάλαμπαν να μπαίνει μέσα στην περιοχή όμως το αδύναμο πλασέ που επιχείρησε δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα το Ντεγκρά

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας) ,Δημητριάδης (Καστοριάς).

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα (75′ Οκπάκο), Μπάλαμπαν, Κούκετς (58′ Σκούρτης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης (67′ Βάρο), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς.
 
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Ουντότζι, Λαδάκης, Μπαστία, Κρις (70′ Κερ), Αράς (46′ Καρέρα), Ροζέριο (83′ Φορτούνης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.