Αφήνουν πίσω την Κέρκυρα

Με ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του ξεκίνησε ο Μάκης Χάβος την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα (22/12, Γήπεδο Τούμπας, 15.00, γενική είσοδος 10 ευρώ).

Με ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του ξεκίνησε ο Μάκης Χάβος την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα (22/12, Γήπεδο Τούμπας, 15.00, γενική είσοδος 10 ευρώ).

Μετά την ανώμαλη – αγωνιστική – προσγείωση στην Κέρκυρα ο Μάκης Χάβος είχε πολλά να πει στους παίκτες του για τη χτεσινή εμφάνιση αλλά περιορίστηκε σε γενικές παρατηρήσεις συνεπικουρούμενες από σχόλια παρότρυνσης κι επισήμανσης για τη σπουδαιότητα της επόμενης αναμέτρησης.

Ολοι όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή πραγματοποίησαν χαλάρωμα, ενώ δε μετείχαν καθόλου προκειμένου να ξεκουραστούν οι Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, από τους πλέον «φορτωμένους» σε χρόνο συμμετοχής παίκτες του «Δικεφάλου».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενη από το τεχνικό τιμ, επισκέφτηκε το Ογκολογικό Παιδιατρικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε μια κίνηση που εναρμονισμένη στο κλίμα των ημερών είχε σα στόχο να δώσει χαρά στα άτυχα αυτά παιδιά, που σε τόσο μικρή ηλικία βιώνουν μια από τις πλέον δύσκολες πλευρές της ζωής.

Μοναδικός απών ήταν ο Βίκτορ Βιτόλο, που όντας στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη κι έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία. Αύριο το μεσημέρι στις 12.00, στην μπουτίκ της Τούμπας θα παρουσιαστεί επισήμως η συλλεκτική κασετίνα με την ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, δημιουργία του συνδέσμου Βετεράνων.

Στο μεταξύ, κατόπιν επικοινωνίας που έγινε σήμερα μεταξύ των ανθρώπων του «Δικεφάλου» και των αντίστοιχων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αντιπάλου στη φάση των «32» του Europa League, η ρωσική ομάδα δύναται να φιλοξενήσει στο γήπεδό της περίπου χίλιους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δίχως αυτή τη στιγμή να μπορεί να προσδιορίσει τις δικές της ανάγκες για τον αγώνα της Τούμπας.  

 

Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.