Ανοιχτή η επιστροφή

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής των Πατέρα και Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής των Πατέρα και Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Όπως τόνισε και οι δυο τρέφουν μεγάλη αγάπη για το «τριφύλλι» και σύντομα θα επιστρέψουν στο προσκήνιο. Ο Μαυροκουκουλάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasports FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για επιστολή Βγενόπουλου περί αποχώρησης: «Ήταν σε δύσκολη θέση ο Βγενόπουλος, το περασμένο καλοκαίρι εκδόθηκαν επιστολές και ανακοινώσεις, ενώ έγινε και σκληρή κριτική ένθεν κι ένθεν. Γι αυτό τώρα η ανακοίνωση δεν ήταν λεπτομερής, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις άσχημες κριτικές. Για να αποφύγει τις λέξεις τύπου προδοσία δεν έγραψε κάτι αναλυτικότερο στην επιστολή του».

Για την αγάπη του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Παναθηναϊκό: «Τα παναθηναϊκά αισθήματά του δεν τίθενται εν αμφιβόλω, δεν συζητούνται, είναι πολύ κύριος, οξυδερκής και έχει καλή ανατροφή. Έβαλε 20-23 εκατομμύρια ευρώ, έχει στεναχωρηθεί πολλά weekend και έχει φάει λάσπη απ΄ όλες τις κατευθύνσεις. Εγώ είμαι το 1/4 μπροστά του».

Για την απόσυρση του κ. Κουλούρη: «Δεν θέλει να εκπροσωπείται υπό την έννοια της πραγματικής εκπροσώπησης. Όσον αφορά εμένα η παραμονή μου είναι τιμής ένεκεν και για να προσφέρω την εμπειρία μου σε όποιον και για ό,τι χρειαστεί».

Κάνοντας εκτίμηση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος και για τον Πατέρα και για τον Βγενόπουλο. Για μένα ο Πατέρας από αγάπη αλλά και πίκρα θα επιστρέψει. Είναι τσαντίλας θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα σε οποιοδήποτε προεδρείο. Έχει αφήσει πλήρη τάξη στα οικονομικά της ομάδας, αφήνει 20 εκατομμύρια ευρώ και ένα νοικοκυριό που δεν συναντάται εύκολα. Όσα είπαν πλήθος μετόχων χθες, δεν έχουν βάση. Αυτοί μάλιστα έδωσαν εντολή για πλήρη εκποίηση του μεριδίου τους. Όσον αφορά τον Βγενόπουλο, με την πρώτη ή την δεύτερη κάλμα θα βγει με το ιστιοφόρο στα ανοιχτά. Η λέξη κάλμα έχει διάφορες πτυχές. Δεν θα πω περισσότερα γιατί μας ακούν οι απαράδεκτοι. Αν δεν γίνουν αυτά που λέω περί κάλμας θα φέρω τα τέσσερα πτυχία master που έχω να τα κάψετε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.