Θέλει μόνο πρόκριση

Να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδος, θέλει ο ΠΑΟΚ.

Τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά δεν έχει ξεχάσει το περσινό στραπάτσο από τη βαριά ήττα 4-0 στο γήπεδο “Ζωσιμάδες”, που ουσιαστικά του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει στα ημιτελικά την συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι “ασπρόμαυροι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 στην Κέρκυρα, από την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Ο στόχος της κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και τόσο οι παίκτες, όσο και η τεχνική ηγεσία, έχουν βλέπουν πολύ σοβαρά την εφετινή διοργάνωση.

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Χαλκιά να παραμένει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και τους Τσιρίλο και Κοντρέρας να απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σακελλαρίου και Μπουσαΐντι αναμένεται να καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Φωτάκης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Κριστιάνο, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.