Κρίσιμες αποφάσεις

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΑΕ στρέφουν όλοι τα μάτια σήμερα στον Παναθηναϊκό. Χωρίς την παρουσία των Γ. Βαρδινογιάννη, Ν. Πατέρα και Π. Γιαννακόπουλου ξεκίνησε το συμβούλιο

Το θέμα του προέδρου και όλα τα θέματα, που ανέδειξε η “επόμενη μέρα” μετά τις αποχωρήσεις Βγενόπουλου και Πατέρα θα συζητηθούν στο σημερινό (10.30 π.μ ) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για τη θέση του προέδρου ισχυρό φαβορί είναι ο Τζόνι Βεκρής. Του έχει γίνει η πρόταση και την έχει αποδεχτεί ώστε να είναι αυτός που θα τρέξει την ομάδα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου, οπότε έχει προγραμματισθεί να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης στον οποίο ο Νικόλας Πατέρας είχε προτείνει την προεδρία δήλωσε αναποφάσιστος μετά τον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός- Τρίκαλα «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Είμαι 50-50», είπε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις για να πει το “ναι”.

Στο Δ.Σ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των μετεγγραφών. Όπως αποκάλυψε ο κ. Βεκρής είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθούν παίκτες εφόσον το ζητήσει ο Φερέιρα. Μένει να επιλέξει ο προπονητής ποιους θέλει μέσα από την λίστα που έχουν καταρτίσει οι Αντωνίου, Φρέιτας. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.