Επιθετικός αναμένεται να είναι η πρώτη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού

Σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό βρίσκονται οι Κώστας Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη είναι σε προχωρημένο στάδιο. Τόσο προχωρημένο που δεν αποκλείεται η μετεγγραφή να έχει κλείσει μέχρι την Δευτέρα.

Όνομα δεν έχει διαρρεύσει. Ακούστηκε αυτό του Πρινς Ταγκόε της Χόφενχαϊμ αλλά οι “πράσινοι” δεν το επιβεβαιώνουν. Στη λίστα του Φερέιρα βρίσκεται και ο Νολίτο της Μπαρτσελόνα. Όχι όμως τόσο ψηλά. Με την περίπτωσή του θα ασχοληθούν στον Παναθηναϊκό, αν δεν μπορέσουν να υλοποιήσουν κάποιον από τους υπόλοιπους στόχους.

Η εφημερίδα «As» έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος. Τα δικαιώματά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ανήκουν στην Σεβίλλη, η οποία όμως τον έχει παραχωρήσει τα τελευταία δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού στη Χερέθ και στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

 Στο μεταξύ, ένας “στόχος” του Παναθηναϊκού, ο Στέιν Σχααρς κοιτάζει το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα. «Η προτεραιότητά μου είναι η Αγγλία, η Ισπανία και ίσως η Ιταλία. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου η Ελλάδα. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα του μεγέθους της Φέγενορντ. Είναι ένας σύλλογος με φανατικό κοινό, Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι επίσης από τα καλύτερα” δήλωσε σε ολλανδική ιστοσελίδα ο μέσος της Αλκμααρ.
 
 Αναφερόμενος στο…  στόρι με τον Παναθηναϊκό ο Σχάαρς αποκάλυψε ότι “ο Παναθηναϊκός ρώτησε την Αλκμάαρ πόσο κοστίζω και ενημέρωσε ότι τον ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή μου” Και συμπλήρωσε: “Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει η μεταγραφή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να πάω σε άλλο σύλλογο».