Συμφωνία με τον Ροναλντίνιο για τετραετές συμβόλαιο επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Πάουλο Οντόνε.

Συμφωνία με τον Ροναλντίνιο για τετραετές συμβόλαιο επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Πάουλο Οντόνε.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ροντόνε τόνισε πως απομένει πλέον να συμφωνήσει και η Μίλαν για να προχωρήσει η μεταγραφή άμεσα και όχι τον Ιούνιο, όταν λήγει το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι». Εφόσον γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή, ο Ροναλντίνιο θα φορέσει την φανέλα της ομάδας της πατρίδας του μέχρι και το 2014, όταν δηλαδή διεξάγεται στη Βραζιλία το Μουντιάλ.

 «Οι διαπραγματεύσεις με τον Ροναλντίνιο και τον αδελφό του έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί,» είπε κατά λέξη ο Ροντόνε αναφερόμενο στον Ρομπέρτο ντε Ασίς που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν.

 «Τώρα πρέπει να τα βρουν με την Μίλαν για να μείνει ελεύθερος. Έχουμε συμφωνήσει για συμβόλαιο 4 ετών. Ο Ροναλντίνιο θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα. Είναι ενθουσιασμένος με την πρόταση της Γκρέμιο. Θα δούμε. Υπάρχει ενδιαφέρον από Παλμέιρας και Φλαμένγκο, αλλά δεν ενδιαφέρεται. Μας είπε ότι δεν έρχεται στην Βραζιλία για τα λεφτά. Θέλει να παίξει στην Γκρέμιο, να ζήσει στο Πόρτο Αλέγκρε. Δεν έρχεται για τα λεφτά και στόχος του είναι η εθνική ομάδα. Βέβαια δεν είναι απλά μια μεταγραφή. Είναι μια ολόκληρη επιχείρηση μάρκετινγκ, έτσι υπάρχουν πολλά ζητήματα. Ο αδελφός του πιστεύει πως η Μίλαν θα τον αφήσει ελεύθερο. Δεν θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη,» κατέληξε ο πρόεδρος της Γκρέμιο.