Σε αναμονή τίτλος και ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει, εμφανώς επηρεασμένη από την κακή εμφάνιση στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε την Μπιλμπάο για την 33η αγωνιστική με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει και μαθηματικά την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει, εμφανώς επηρεασμένη από την κακή εμφάνιση στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε την Μπιλμπάο για την 33η αγωνιστική με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει και μαθηματικά την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Τίτο Βιλανόβα επέλεξε να ξεκουράσει τον Λιονέλ Μέσι, που μπήκε αλλαγή στο 59΄ στη θέση του Τσάβι, αλλά και τον Ινιέστα (αντικατέστησε τον Αλέξις Σάντσες στο 78΄), δίνοντας τη φανέλα βασικού στον Φάμπρεγκας.

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Σουσαέτα στο 27΄, μετά από τελική πάσα του Αντούριθ, όντας καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Ο Μέσι άλλαξε την (κακή έως την αλλαγή του) Μπαρτσελόνα, σκόραρε στο 67΄ μετά από ασίστ του Τιάγκο Αλκαντάρα ενώ ο Αργεντινός έστρωσε το 1-2 στον Σάντσες δύο λεπτά αργότερα (69΄).

Οι Καταλανοί αν μπορούσαν να κρατήσουν αυτό το σκορ θα εξασφάλιζαν και μαθηματικά τον τίτλο στην Ισπανία, γεγονός που πιθανώς να λειτουργούσε ευεργετικά στην πεσμένη τους ψυχολογία. Όχι πώς η Ρεάλ μπορεί και προλαβαίνει να «κλέψει» την πρωτιά, αλλά σημειολογικά μία νίκη για την «Μπάρτσα» θα ήταν θετική εξέλιξη σε μία καυτή έδρα όπως «ο Λάκκος των Λεόντων».

Ο Άντερ Χερέρα, ωστόσο, ισοφάρισε στο 90΄ για την Αθλέτικ, που απέσπασε την ισοπαλία κι έφθασε τους 37 βαθμούς, ενώ οι Καταλανοί έφθασαν τους 85. Έτσι θα πρέπει να περιμένουν μία, ίσως, αγωνιστική ακόμη για να φιξάρουν και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ με πέντε ματς ν΄ απομένουν οι «μπλαουγκράνα» θέλουν ισάριθμες νίκες για να φθάσουν τους 100 πόντους της Ρεάλ το 2012, που είναι και η συγκομιδή ρεκόρ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όσον αφορά τον Λίο Μέσι, ο οποίος στις πέντε πιο πρόσφατες εμφανίσεις του έχει «δει» την Μπαρτσελόνα να μην κερδίζει βιώνει στιγμές Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2009, που είχε συμβεί ξανά αυτό το σπάνιο «φαινόμενο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.