Λίγες κινήσεις…

Αυτό αποφάσισαν Θόδωρης Ζαγοράκης, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης στη συνάντηση που είχαν οι τρεις τους...

Αυτό αποφάσισαν Θόδωρης Ζαγοράκης, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης στη συνάντηση που είχαν οι τρεις τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Οπερ και σημαίνει πως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το δρόμο προς την Τούμπα θα πάρουν πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές ενώ τον αντίθετο θα ακολουθήσουν ισάριθμοι προκειμένου να μην χαθεί η συνοχή της ομάδας. Ενας ακραίος μπακ και ένα χαφ (που θα μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής) είναι οι προτεραιότητες που έθεσε ο Μάκης Χάβος.

Στο περιθώριο της κουβέντας των μεταγραφών, ο Χάβος ζήτησε από τον Ζαγοράκη, τον Μπάμπη Μιχαηλίδη για βοηθό του, τονίζοντας πως δεν τον χρειάζεται για γυμναστή, αφού ο Νίκος Καρύδας θα παραμείνει στο πόστο του. Από την πλευρά του ο Ζαγοράκης είπε στον Έλληνα τεχνικό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα συζητήσει με τον Μιχαηλίδη για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα, Κώστας Σταφυλλίδης και Εργκίς Κάτσε, οι οποίοι προπονούνται συχνά – πυκνά με τους μεγάλους το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να τους ακολουθήσουν και άλλοι.

…Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.