Το “δώρο” του νέου προέδρου

Αλλαγή σκυτάλης σήμερα στην προεδρία του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διαδέχεται τον Σωκράτη Κόκκαλη

Αλλαγή σκυτάλης σήμερα στην προεδρία του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διαδέχεται τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος αποχωρεί μετά από 16 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ. Στη διάρκεια της θητείας του κατέστησε τον Ολυμπιακό παντοδύναμο στην Ελλάδα κατακτώντας σχεδόν όλους τους τίτλους.

Ο νέος πρόεδρος πλέον Β. Μαρινάκης θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην οποία θα αποφασιστούν οι μετεγγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Μια από αυτές θα είναι σίγουρα για το Γιάννη Μανιάτη. Οι “ερυθρόλευκοι”αναμένεται να καταθέσουν στον Πανιώνιο μια άκρως δελεαστική πρόταση: 500.000 ευρώ, συν τους Μήτρογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο ως δανεικούς, με το συμβόλαιο του πρώτου πληρωμένο για έξι μήνες, ενώ του δεύτερου για ενάμισι χρόνο. .

Με δεδομένη την αποχώρηση του Μήτρογλου, οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν, εκτός από έναν χαφ, και έναν επιθετικό. Μετά το «όχι» της Βαλανσιέν γιά τον Κάρλος Σάντσες ο Ολυμπιακός στρέφεται στον Αμαλφιτανό, τον οποίο πολιορκούν Οσέρ και Σεντ Ετιέν.  Στα υπ’ όψιν παραμένει και ο Μάρουρο Φορμίκα. Όσον αφορά τον Αρούνα της Μονακό τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου κάνουν αναφορά για παραμονή του στο Πριγκιπάτο, ενώ ο Σεσενιό της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να καταλήγει στη Λίβερπουλ. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.