Ανήσυχος ο Σίρερ

Τους φόβους του για τον κίνδυνο υποβιβασμού της Νιούκαστλ αποκάλυψε ο πρώην άσος της ομάδας Αλαν Σίρερ, μετά τη συντριβή της (0-6) από τη Λίβερπουλ.

Τους φόβους του για τον κίνδυνο υποβιβασμού της Νιούκαστλ αποκάλυψε ο πρώην άσος της ομάδας Αλαν Σίρερ, μετά τη συντριβή της (0-6) από τη Λίβερπουλ.
 
«Υποτίθεται ότι είχαμε μπροστά μας τη Νιούκαστλ που ήθελε να σβήσει την άσχημη ανάμνηση του 0-3 στο ματς με τη Σάντερλαντ. Ωστόσο, η Λίβερπουλ ήρθε στην πόλη μας χωρίς τον καλύτερο παίκτη της Λουίς Σουάρες και παρ’ όλα αυτά μας διέσυρε», δήλωσε στη «Sun».
 
«Πιστεύω ότι ο προπονητής Αλαν Πάρντιου έχει πιστωθεί αρκετά θετικά από την προηγούμενη σεζόν, ώστε να του δοθεί άλλη μία ευκαιρία. Παραμένει όμως κάτω από τρομακτική πίεση και αν η κατάσταση συνεχιστεί τους πρώτους δύο μήνες της νέας σεζόν, τότε ακόμα περισσότεροι θα θέλουν το κεφάλι του», συμπλήρωσε.
 
Τέλος αναφερόμενος στον κίνδυνο του υποβιβασμού, δήλωσε αισιόδοξος. «Υπάρχουν άλλα τρία ματς. Αν ήταν περισσότερα, η ομάδα θα βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Τώρα όμως, λογικά οι πέντε βαθμοί της διαφοράς από τις υπόλοιπες που απειλούνται με υποβιβασμό, της δίνει ανάσα», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.