Με το μυαλό στις Σέρρες

Στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής έχει στραφεί η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής έχει στραφεί η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά θέλει να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις για το 2011 και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται κανένας στην ομάδα την πιθανότητα απώλειας βαθμών, στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Μάκης Χάβος προσπαθεί να τονίσει στους παίκτες του, πως θα πρέπει να παλέψουν για τη νίκη, ενώ από την Κυριακή αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση των “ασπρόμαυρων”, καθώς είχε μεταβεί στην Αθήνα για να πάρει την οικογένειά του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις την Κυριακή, σε αντίθεση με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις σε δυο ημέρες και ουσιαστικά χάνει την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ο Χάβος  θα αρχίσει να καταστρώνει από την Κυριακή τα πλάνα του για το βασικό σχήμα της ομάδας του για την αναμέτρηση με τους Σερραίους, καθώς η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μπαίνει στην τελική ευθεία.

Χαλκιάς, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα), Κάτσε, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης (στη μεσαία γραμμή) και Σαλπιγγίδης, Κριστιάνο, Αθανασιάδης (στην επίθεση) είναι οι 11 επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.