Θέλει το νταμπλ ο Μέλμπεργκ

Την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων επιθυμεί για το 2011 ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Τι άλλο δήλωσε ο Σουηδός αμυντικός.

Την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων επιθυμεί για το 2011 ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας έως το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ συμπλήρωσε πως η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας έχει επιδράσεις θετικά στην ομάδα.

Αρχικά, ο Μέλμπεργκ δήλωσε: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν λέει τίποτε αν δεν τον διατηρήσεις μέχρι τέλους. Είναι καλός για την ψυχολογία όλων τρεις, τέσσερις ημέρες αλλά ως εκεί. Σε έναν παίκτη δεν μπορεί να λέει κάτι παραπάνω διότι έτσι θα χαλαρώναμε επικίνδυνα. Μας περιμένει πολύς δρόμος και οι πέντε βαθμοί διαφοράς από τον Παναθηναϊκό δεν αποτελούν τεράστια διαφορά».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για τα ντέρμπι: «Πιστεύω ότι θα είναι λάθος αν πούμε ότι περιμένουμε τα ντέρμπι μόνο. Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα δεν πρέπει να παρασυρθείς στην λογική των δύο ή τριών αγώνων. Χάσαμε τα δύο ντέρμπι μέχρι τώρα αλλά είμαστε μπροστά πέντε πόντους. Όλοι οι αγώνες μετράνε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό».

Για τις αλλαγές του έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Εμάς ως αθλητές δεν πρέπει να μας επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά. Σίγουρα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές. Νομίζω πως η νέα διοίκηση συνεχίζει πολύ καλά την δουλειά. Βρισκόμαστε σε πολύ δρόμο οργανωτικά όπως αξίζει στον σύλλογο».

Ο Μέλμπεργκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ερνέστο Βαλβέρδε «Είχαμε αρκετές αλλαγές προπονητών κάτι που σταμάτησε με τον ερχομό του Βαλβέρδε. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής και το γεγονός ότι γνωρίζει τον σύλλογο του δίνει ένα επιπλέον όπλο σε σχέση με τους προκατόχους του. Μέχρι τώρα η δουλειά που κάνει έχει αποτελέσματα και δεν βλέπω το λόγο να μην συνεχίσουμε έτσι».

Όσον αφορά στον… Άγιο Βασίλη δήλωσε: «Στη Σουηδία έχουμε τον Σεν Νίκλας. Μικρός του ζητούσα δώρα, μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα πως κανείς δεν θα σου φέρει τίποτα αν δεν προσπαθήσεις. Τίποτε σε αυτή την ζωή δεν χαρίζεται γι αυτό και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω όσα θέλω το 2011».

Τέλος, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ άνετη για μένα και τους ανθρώπους μου. Προσαρμοστήκαμε πολύ γρήγορα και όλοι μας φέρονται άψογα. Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα στο μέλλον. Έχω ακόμα ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα το τιμήσω. Αν θα σταματήσω ή αν θα συνεχίσω εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Δεν θέλω να το σκέφτομαι παρά μόνο να πάμε καλά το 2011».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.