Κινείται για τον νέο Ντιέγκο

Την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής.

Την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής. Συγκεκριμένα, η “La Pagina Millonaria” αναφέρει πως ο 22χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και θέλει να μετακομίσει στην Ευρώπη. Ο Μπουονανότε εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησης στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ήδη έχει πρόταση από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σημαντικό ρόλο στις επαφές θα παίξει και η παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, καθώς θα αναλάβει να πείσει τον παίκτη, πως η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του είναι οι “ερυθρόλευκοι”. Ο βραχύσωμος παίκτης (1,61 μ.) θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στην συγκεκριμένη θέση και με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ έχει σκοράρει 25 φορές σε 95 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.