Τελειώνει του Μήτρογλου στον Πανιώνιο

Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μήτρογλου στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Βεντούρη. Ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, στον "NOVASport Fm" ότι ο Πανιώνιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του νεαρού διεθνή επιθετικού.

Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Βεντούρη. Ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, στον οποίο θα εκχωρηθούν οι μετοχές της ΠΑΕ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NOVASport Fm» ότι ο Πανιώνιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του νεαρού διεθνή επιθετικού: “Από την αρχή ο Μήτρογλου αποτελούσε το μεγάλο μας στόχο. Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτησή του, απλά καθυστερήσαμε γιατί δεν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών την Πέμπτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή την Τετάρτη”.

Επίσης, ο Γεράσιμος Βεντούρης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των δύο “αιωνίων” αντιπάλων για την απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί: “Είχαμε μια κουβέντα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρόθεση μας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να χάσουμε δύο παίκτες (ο Μανιάτης οδεύει προς Πειραιά). Με τον Παναθηναϊκό είχαμε επαφές με τον κύριο Αντωνίου. Στην αρχή έγινε πρόταση που περιελάμβανε χρήματα και παίκτες και στην συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση μόνο με έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν την συζητήσαμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.