Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα τέθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που παίζει κανονικά στη Ξάνθη.

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα τέθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Ξάνθη. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έβγαλε χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Δευτέρας και έδωσε μια λύση στον Πορτογάλο τεχνικό για το κέντρο της άμυνας. Παρόλα αυτά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει για αυτή την αναμέτρηση τους Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλο, Ιωαννίδη και Δημούτσο.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις. Οι Καντέ, Σιμάο και Πετρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι Ιωαννίδης και Δημούτσος δε θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για λόγους τακτικής.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο ματς με τους Ακρίτες με 4-3-3, με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Σαριέγκι-Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα.

Στο μεταξύ, ο Κάρλος Φρέιτας αναμένεται στη χώρα μας από ώρα σε ώρα, αλλά η καθυστερημένη άφιξή του ανέβαλε το ραντεβού με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Τέλος, πρόβλημα φαίνεται πως πρόεκυψε με την σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση. Ο Έλληνας αμυντικός ο οποίος είχε συμφωνήσει να πάει δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα των Σερρών και μάλιστα αναμενόταν τη Δευτέρα στην πόλη της Μακεδονίας για τις υπόγραφες. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη καθώς ο Μελίσσης εχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο με τους πράσινους και τα χρήματα που του δίνει η διοίκηση του Πανσερραϊκού δεν τον ικανοποιούν…