Ανοιχτά μέτωπα

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις του Ολυμπιακού για τα μετεγγραφικά ζητήματα, με τις περιπτώσεις των Μιραλάς, Μανιάτη και Κουμορτζί να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις του Ολυμπιακού για τα μετεγγραφικά ζητήματα, με τις περιπτώσεις των Μιραλάς, Μανιάτη και Κουμορτζί να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν σύντομα τις συγκεκριμένες κινήσεις, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή τους στην συνέχεια σε άλλες περιπτώσεις παικτών, που έχει εντοπίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την αγορά της Ισπανίας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα βρεθεί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Ο μάνατζερ του Βάσκου προπονητή αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο θα συζητήσει για ορισμένες περιπτώσεις παικτών από την Ιβηρική χώρα, οι οποίοι έχουν προταθεί στους «ερυθρολεύκους» και βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα. Ο Ιμπάνιεθ έχει ενημερώσει ήδη τον Βαλβέρδε για τις παίκτες και ο Ισπανός τεχνικός έχει σχηματίσει άποψη για την αγωνιστική τους αξία. Ο Ιμπάνιεθ θα παρακολουθήσει το ματς με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αισιόδοξος για το θέμα του Μιραλάς, παρά την στάση του μάνατζερ του παίκτη τις τελευταίες ημέρες. Ο ατζέντης του Βέλγου επιθετικού αξιώνει διπλάσιες οικονομικές αποδοχές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να αφαιρεθεί η ρήτρα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί παράλληλα να έρθει σε συμφωνία και με την Σεντ Ετιέν, η οποία φαίνεται αμετακίνητη στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπει η ρήτρα.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των Μανιάτη και Κουμορτζί, οι οποίοι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα παραχωρήσει τους δυο παίκτες τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι. Επίσης, θα πρέπει να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τα θέμα των δανεισμών, καθώς οι Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα στη μετακίνησή τους στη Νέα Σμύρνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.