Συμφωνία με ΟΠΑΠ

Σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη βασική χορηγία των επομένων τριών χρόνων.

Σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη βασική χορηγία των επομένων τριών χρόνων. Όπως ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, οι επαφές των δυο πλευρών ολοκληρώθηκαν και υπογράφτηκε η συμφωνία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία αφορά στη σύναψη σύμβασης κύριας χορηγίας για τα επόμενα 3 χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2010-11, 2011-12 και 2012-13). Η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα προβάλλεται ως Κύριος Χορηγός Φανέλας της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βασική παροχή την παρουσία του, μέσω του παιχνιδιού «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», στο εμπρός μέρος της φανέλας της επίσημης εμφάνισης της ομάδας για το διάστημα 2010-2013. Η ΟΠΑΠ εμπιστεύτηκε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσβλέποντας την επίτευξη των επικοινωνιακών και εμπορικών της στόχων. Ταυτόχρονα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο βασικός χορηγός των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων».

Από εκεί και πέρα, ο Ανίς Μπουσαΐντι υπογράμμισε πως επιβεβαίωσε τις επαφές του με την Εσπεράνς. Χαρακτηριστικά, ο Μαροκινός μπακ τόνισε στο «e-s-tunis.com»: «Οι επαφές με την Εσπεράνς είναι για τον Ιούνιο του 2011 και όχι για αυτή τη μετεγγραφική περίοδο. Δεν έχω υπογράψει με την Εσπεράνς και το θέμα είναι ανοιχτό».

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε τρεις χιλιάδες εισιτήρια από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την αναμέτρηση των δυο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν θετικά και μέσα στις επόμενες ημέρες, ο ΠΑΟΚ θα παραλάβει τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.