Μαρινάκης: “Μην ξεγελιέστε…”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού να μην ξεγελαστούν από την εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού να μην ξεγελαστούν από την εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μαζί με τις ευχές για τη νέα χρονιά τους επέστησε την προσοχή ενόψει του δευτέρου γύρου.

“Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω απ’ όλα. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες παρουσιάζουν τον Παναθηναϊκό σε διάλυση. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να παίζετε πάντα δυνατά και να κερδίζετε τα παιχνίδια” τόνισε. Και συνέχισε:

“Πρέπει να κρατάμε χαμηλό προφίλ, να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τα αποτελέσματα, γιατί όπως γνωρίζετε ο πρωταθλητής χειμώνα δεν είναι πάντα αυτός που κατακτά τον τίτλο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου γιατί μπορεί να την πατήσουμε. Να μη χαλάσουμε την ωραία εικόνα που δείξαμε στον πρώτο γύρο”.

Ο Β. Μαρινάκης επεσήμανε την κρισιμότητα των δυο πρώτων μηνών του χρόνου. “Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι δύσκολοι μήνες, με πολλά παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθείτε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε θέση και για τα όσα γράφονται για μετεγγραφές. «Για τις μεταγραφές μιλήσαμε με τον κ. Βαλβέρδε. Σας εμπιστευόμαστε απόλυτα. Αν γίνουν μία, δύο προσθήκες θα είναι απλά διορθωτικές για να καλύψουμε κενά που δημιουργούνται από τους τραυματισμούς» είπε.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Μιραλάς. “Να ξέρετε ότι  δημοσιεύματα όπως για παράδειγμα αυτά που αφορούν τον Μιραλάς, έχουν σκοπό να μας βλάψουν. Διαπίστωσα εδώ ότι έχετε πολύ καλό κλίμα και έτσι να συνεχίσετε. Μην αφήσετε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας” κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.