Στη διάψευση της φημολογίας ότι ο πελάτης του θα φορέσει τη φανέλα της Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν, επέμεινε ο μάνατζερ του Μοντίμπο Ντιακιτέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λάτσιο στο τέλος της σεζόν.

Στη διάψευση της φημολογίας ότι ο πελάτης του θα φορέσει τη φανέλα της Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν, επέμεινε ο μάνατζερ του Μοντίμπο Ντιακιτέ, ο οποίος μένει  ελεύθερος από τη Λάτσιο στο τέλος της σεζόν.
 
Ο 26χρονος αμυντικός έχει περάσει τους τελευταίους μήνες σε απραξία, μετά την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «λατσιάλι».
 
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Repubblica» υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με τη Σάντερλαντ, μετά την απροθυμία της άλλης ενδιαφερόμενης Νάπολι να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.
 
«Είχαμε φτάσει πολύ κοντά με τη Νάπολι, αλλά τα χρονικά περιθώριά μας δεν ήταν ίδια και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους», δήλωσε ο μάνατζερ του Ντιακιτέ Ιλίς Σαβινί.
 
«Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πρόκληση και ο Ντι Κάνιο έχει φέρει ενθουσιασμό στη Σάντερλαντ, αλλά για την ώρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν από εκεί. Αν μας καλέσουν, θα είναι τιμή μας να μιλήσουμε μαζί τους», συμπλήρωσε.