Κάλβο: “Είμαι πολύ χαρούμενος”

Να καθιερωθεί στην Πάρμα θέλει ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός που αγωνίζεται ως δανεικός στον ιταλικό σύλλογο από τον Άρη εξήγησε το λόγο που αποχώρησε από τους "κιτρινόμαυρους".

Να καθιερωθεί στην Πάρμα θέλει ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός που αγωνίζεται ως δανεικός στον ιταλικό σύλλογο από τον Άρη εξήγησε το λόγο που αποχώρησε από τους “κιτρινόμαυρους”.

Αρχικά αναφέρει ότι: “Ήμουν εννέα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, μπήκα στην πρώτη ομάδα, αλλά μετά δεν υπήρχε χώρος για μένα. Στη συνέχεια αγωνίστηκα στον Άρη, όπου είχα τη δυνατότητα να αποκομίσω εμπειρίες αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να παίξω στο Europa League. Τελευταία όμως δεν αισθανόμουν καλά και είμαι χαρούμενος που προέκυψε αυτή η πρόταση από την Πάρμα”.

Ο 23χρονος άσος συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στην Πάρμα και στη Γιουβέντους στο Τορίνο. “Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε, είναι πολύ σημαντική για μένα και δεν θέλω να τη χαραμίσω”, δήλωσε, ενώ περιγράφοντας τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είπε: “Είμαι ακραίος επιθετικός, είμαι γρήγορος και μου αρέσει να ξεπερνώ τον προσωπικό μου αντίπαλο”.

Σεμίνα Χριστοδούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.