Μετεγγραφές για να σώσει τη χρονιά

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν κάνοντας όνειρα για την επιστροφή της στην κορυφή, ωστόσο αυτή την στιγμή βρίσκεται 15 βαθμούς μακριά...

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν κάνοντας όνειρα για την επιστροφή της στην κορυφή, ωστόσο αυτή την στιγμή βρίσκεται 15 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Κάθε αγωνιστική που περνάει η “Ενωση” αντί να βελτιώνεται” παρουσιάζει την ίδια προβληματική εικόνα και τίποτα δείχνει πως θα μπορέσει να βελτιωθεί στη συνέχεια, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει να μείνει εκτός πλέι οφ ή να μπορέσει να κατακτήσει το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ρόστερ της ΑΕΚ θέλει επειγόντως ενίσχυση με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν αμέσως. Ο Μανόλο χιμένεθ στερείτε λύσεων και τα πράγματα χειροτερεύουν, αφού μετά από τον τραυματισμό του Καφέ, η Ενωση θα ξεμείνει από παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο διεθνής άσος αναμένεται να απουσιάσει από τους αγώνες της ομάδας του για τις επόμενες δύο βδομάδες, ενώ στα πιτς βρίσκονται και οι Γκέντζογλου, Ντιόπ. Επίσης ο Μάκος θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς είναι τιμωρημένος.

Η απόφαση για την ενίσχυση της ομάδας είναι ειλημμένη, αλλά όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά, μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.