Κόντρα στα προβλήματα

Το θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Άρης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρά τις πολλές απουσίες (19:30 Novarposts 1).

Το θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Άρης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρά τις πολλές απουσίες (19:30 Novarposts 1). Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με 17 παίκτες στην αποστολή τους, λόγω των πολλών απουσιών και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα προσπαθήσει να «ανακατέψει την τράπουλα», προκειμένου να καλύψει τα κενά. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Φατί, Κουλουχέρης, Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Σουάρεθ Πορτίγια, Αγτζίδης, Ρονάλντο, Ναφτί και ο Κριστιάν Πορτίγια.

Το 4-4-2 θα είναι και σε αυτή την αναμέτρηση η αγωνιστική διάταξη των «κίτρινων» με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Οριόλ και Λαζαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μίσελ και Βανγκέλι θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Τόχα και Πρίττας θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Νέτο και Τσεσνάουσκις θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Χαβίτο και Ρουίζ.

Ο Κούπερ αναζητεί παράλληλα και παίκτες, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ των «κίτρινων» στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής φαίνεται πως δεν προχωράει, καθώς διαπιστώθηκε διαφορά στον οικονομικό τομέα. Ο Καμίλ Γκροσίτσκι εξακολουθεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της σχετικής λίστας, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται για τον Εντού. Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Έντσο Καλίντσκι είναι η πρώτη επιλογή του Αργεντινού τεχνικού, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση των θέσεων, που έχει εντοπίσει προβλήματα ο 55χρονος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.