Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι ο Τζέκο

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και με τη... βούλα από το βράδυ της Παρσεκυής ο Εντιν Τζέκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4.5 χρόνων με τον αγγλικό σύλλογο.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και με τη… βούλα από το βράδυ της Παρσεκυής ο Εντιν Τζέκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4.5 χρόνων με τον αγγλικό σύλλογο. Η μεταγραφή του 24χρονου Βόσνιου από τη Βόλφσμπουργκ υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου 35 εκατ. ευρώ, ποσό που προστίθεται στις εξαιρετικά δαπανηρές κινήσεις των “σίτιζενς” τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με στόχο να ανέβουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

“Ολοι λένε ότι η Σίτι έχει πολλά χρήματα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εχει να κάνει με τις φιλοδοξίες. Μίλησα με τον προπονητή (σ.σ. Ρομπέρτο) Μαντσίνι και μου είπε “αυτή είναι η καλύτερη ομάδα για σένα”. Η Σίτι διεκδικεί την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό θέλω κι εγώ”, δήλωσε ο Τζέκο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο διεθνής επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζελέζνιτσαρ και στη συνέχεια «μετακόμισε» στην Τέπλιτσε, με την οποία την περίοδο 2006-07 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τσεχικού πρωταθλήματος με 13 γκολ. Το ίδιο καλοκαίρι μεταγράφηκε αντί 4.000.000 ευρώ στη Βόλφσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2009, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 26 τέρματα.

Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της μπουντεσλίγκα με 22 γκολ και φέτος, στο πρώτο μισό της μπουντεσλίγκα, βρήκε δέκα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.