Χωρίς Ιτάνζ-Δάρλα με Ηρακλή

Εκτός αποστολής άφησε του Σαρλ Ιτάνζ και Φίλιππο Δάρλα ο Γιώργος Δώνης.

Εκτός αποστολής άφησε του Σαρλ Ιτάνζ και Φίλιππο Δάρλα ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους δυο παίκτες για το ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή, καθώς θεωρεί πως δεν έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στις συνθήκες του Ατρόμητου. Ο Δώνης θεωρεί ιδιαίτερα κρίσιμο το συγκεκριμένο ματς και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον «γηραιό». Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει τον καλύτερο εαυτό της, αν θέλει να φύγει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός του Ατρόμητου δήλωσε: «Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της 17ης αγωνιστικής. Την αποστολή αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Καραλής, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.