Πήγε τελικά… Πλατεία

O Kώστας Μήτρογλου είναι τελικά παίκτης του Πανιωνίου, που θέλει να φέρει και τον Σβέρκος!
Το σχόλιο του Νίκου Γαβαλά

Παίκτης του Πανιωνίου μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πείστηκε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Νέα Σμύρνη.
 
Ο διεθνής επιθετικός μετά από συνάντηση που είχε με τις διοικήσεις και των δύο ομάδων, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο και πλέον αναμένεται την Τετάρτη να κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή. 
 
Οσον αφορά τον Πανιώνιο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχει έλθει σε επαφή με την Χρήστο Αραβίδη για την επιστροφή του στην ομάδα. Ο παίκτης αν και αρχικά ήταν επιφυλακτικός, πλέον δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Από το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης είχε τονίσει με δηλώσεις του ότι περίμενε πως εντός της ημέρας θα υπήρχε και η οριστική απόφαση του παίκτη.
 
Στην πρώτη συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Πανιωνίου ο διεθνής επιθετικός δεν είχε υπάρξει συμφωνία, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως η μεταγραφή οδηγούνταν σε ναυάγιο. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως ουδέποτε κατά την διάρκεια της ημέρας από τους “κυανέρυθρους” δεν λέχθηκε κάτι σχετικά με εμπλοκή στο θέμα της απόκτησης του παίκτη.
 
Το απόγευμα της Τρίτης, ο Μήτρογλου κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να τελειώσει το θέμα του. Φαίνεται πως μετά τις πιέσεις τις οποίες δέχτηκε, έβαλε και την υπογραφή του στο συμβόλαιο και πλέον θα αγωνιστεί με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
 
Πλέον ο Πανιώνιος στρέφεται στις υπόλοιπες κινήσεις που θέλει να κάνει για την ενίσχυσή του, με τους Αραβίδη, Μπαλάφα να είναι οι επόμενοι στόχοι του. Εξελίξεις για τους δύο παίκτες αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.
 
Η ανακοίνωση της “κυανέρυθρης” ΠΑΕ: “Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή”. 

Φέρνει Σβέρκος 
Η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, φαίνεται πως “άνοιξε” την όρεξη των ανθρώπων του Πανιωνίου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Σλοβάκο Σβέρκος. Ο παίκτης που είχε προταθεί και στον Πανσερραϊκό θα έρθει τελικά στην Ελλάδα ως δανεικός από την Σοσό για τον Πανιώνιο και θα φοράει την φανέλα του για τους επόμενους έξι μήνες.
 
Από κει και πέρα, οι “κυανέρυθροι” προσπαθούν να κλείσουν και την υπόθεση του Μπαλάφα. Τον παίκτη θέλει ο Τάκης Λεμονής και πλέον όλα δείχνουν ότι και αυτός θα ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου.

Γιώργος Μπιτσικώκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.