Κανονικά ο Καμαρά

Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με την Κέρκυρα τέθηκε ο Ανρί Καμαρά.

Στις υπηρεσίες του Ανρί Καμαρά για τον αγώνα του Σαββάτου (15/1) με την Κέρκυρα μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Δώνης. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός του Ατρόμητου, ο οποίος είχε αποκομίσει ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα από το ματς με τον Ηρακλή, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των “κυανόλευκων” την Τετάρτη και φώναξε “παρών” στον προπονητή του.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Φαίακες και η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι συνεχίστηκε σε φουλ ρυθμούς. Ζητούμενο για τον Ατρόμητο στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ είναι μόνο η νίκη και για τον Καμαρά η επιστροφή στα γκολ. 

Ο 33χρονος στράικερ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο “Καυτανζόγλειο”, με μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία τη φάση του 79ου λεπτού, όπου “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι και παρουσιάζεται αποφασισμένος να σπάσει αυτή την κακοδαιμονία. Άλλωστε, πέραν της μακράς αποχής του από τα γκολ, ο Καμαρά είναι από τους πλέον σταθερούς παίκτες του Ατρόμητου και ο πιο επικίνδυνος επιθετικά.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ο Ατρόμητος στα σχολεία της πόλης”, που ακολουθείται πάντα πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση των “κυανόλευκων”, την Πέμπτη 13/1 αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα επισκεφτεί το 7ο Γυμνάσιο Περιστερίου στην περιοχή του Αγ. Ιεροθέου και θα μοιράσει εισιτήρια στους μαθητές. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν οι Γιάννης Καραλής, Μαρσέλο Ολιβέιρα και Ανδρέας Τάτος και η αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.