Δώνης: “Να εκμεταλλευτούμε το σπίτι μας”

Στο Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς απέναντι στην Κέρκυρα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, με δήλωσή του στο επίσημο site του συλλόγου των δυτικών προαστείων.

Στο Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς απέναντι στην Κέρκυρα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, με δήλωσή του στο επίσημο site του συλλόγου των δυτικών προαστείων: «Είναι ένα ματς με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία κι εμείς πρέπει αυτό που ξεκινήσαμε και κάναμε με τη Λάρισα, να εκμεταλλευόμαστε δηλαδή το σπίτι μας, να το συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα το πετύχουμε. Η Κέρκυρα είναι πάντως μια ομάδα που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι τώρα 20 βαθμούς. Είναι ένας αντίπαλος που δύσκολα μπορεί κάποιος να τον κερδίσει και αξίζει μεγάλο σεβασμό και από εμάς και απ’ όλους».

Για το ματς του Περιστερίου ο Δώνης θα έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Καραλής, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Καμαρά, Περόνε, Αναστασάκος, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σαμπού, Νάστος, Μπαζίνσκι.

(*) Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αμυντικού Χρήστου Μπαμίχα (γεννηθείς το 1995) από τον ΓΣ Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας όπου είχε προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αστέριο Γιώτσα. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα κάτω των 17 ετών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.