Ο Αντόνιο Κασάνο εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα στη Μίλαν.

Στη Μίλαν θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Αντόνιο Κασάνο. Κατά την επίσημη παρουσίαση του από τους “ροσονέρι”, ο Ιταλός επιθετικός χαρακτήρισε τη νέα του ομάδα ως την καλύτερη στον κόσμο και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα στο Μιλάνο.

“Ήρθα στην κορυφή. Πάνω από τη Μίλαν είναι μόνο ο ουρανός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Αντριάνο Γκαλιάνι, που βασίστηκαν σε μένα σε μια δύσκολη στιγμή. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα μου”, είπε ο 29χρονος άσος, ο οποίος δήλωσε έτοιμος και αποφασισμένος να αφήσει τον κακό του εαυτό στο παρελθόν και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε επιτυχίες:

“Έχω κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν, αλλά δε μετανιώνω. Τώρα είναι η στιγμή να αλλάξω. Θέλω να κερδίζω και να κάνω τα πράγματα σωστά. Με ήθελαν αρκετές ομάδες, αλλά όταν έμαθα ότι με θέλει η Μίλαν, είπα στον εαυτό μου ότι μόνο εκεί θέλω να πάω. Ο Γκατούζο μου έχει πει ότι τα πάντα είναι υπέροχα εδώ και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να πετύχει κάποιος”, συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης της Σαμπντόρια.