Θα καθυστερήσει όπως όλα δείχνουν η μετεγγραφή του Νέρι Καστίγιο στον Άρη.

Θα καθυστερήσει όπως όλα δείχνουν η μετεγγραφή του Νέρι Καστίγιο στον Άρη. Ο τεχνικός διευθυντής των Σικάγο Φάιερ, Φρανκ Κλόπας τόνισε πως η αμερικανική ομάδα θα περιμένει τις επόμενες ημέρες τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή να ξεκινήσει προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Κλόπας τόνισε: «Ο Νέρι Καστίγιο είναι ποδοσφαιριστής των Σικάγο Φάιρς και τον περιμένουμε για προετοιμασία». Από την πλευρά του, ο Άλεξ Καστίγιο, μάνατζερ του έμπειρου μεσοεπιθετικού δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Απλά περιμένουμε το έγγραφο από το MLS για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα».

Από εκεί και πέρα, δυσκολεύει αρκετά και η περίπτωση του Εντού, καθώς ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν έχει καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» με την Ιντερνασιονάλ για να μείνει ελεύθερος. Ο έμπειρος επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη, όμως δε θέλει να χαρίσει τις 300 χιλιάδες που του οφείλει η βραζιλιάνικη ομάδα, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Η Θέλτα αύξησε τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να στραφεί η προσοχή των «κίτρινων» σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.