Θεοδωρίδης: «Θα πάρουμε το νταμπλ»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του εφετινού νταμπλ, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του εφετινού νταμπλ, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» και επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Φουστέρ, ενώ υπογράμμισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αντάξιος συνεχιστής του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Θεοδωρίδης μίλησε στην εφημερίδα «Άποψη».

Αρχικά, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού Ολυμπιακού έγινε το καλοκαίρι και την έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι καμία άλλη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όλοι το ξέρουν πόσο επέμενα να μην αποχωρήσει την πρώτη φορά που έφυγε. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα, η οποία κάθε Κυριακή παίζει και καλύτερη μπάλα. Στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, χάρηκα να βλέπω την ομάδα, που έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Βάσκος έχει κάνει άξια δουλειά. Κατ’ αρχάς έχει “δέσει” την άμυνα, αφού με την παρουσία των Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου, Μέλμπεργκ και Μπράβο, νομίζω ότι είναι μία από τις κορυφαίες άμυνες του κόσμου. Υπάρχει και ο Μοντέστο που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και σαν αμυντικό χαφ, έχοντας αντικαταστήσει επάξια τον Ζεβλάκοφ. Τώρα με την προσθήκη και του Μανιάτη, η άμυνα ενισχύθηκε περισσότερο. Θέλω να σημειώσω ότι ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ είναι οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες και έχουν ολυμπιακή ψυχή».
 
Όσον αφορά στον Φουστέρ, ο Θεοδωρίδης δήλωσε: «Στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζει η φυσιογνωμία του Ιμπαγάσα. Οι κάθετες πάσες του είναι ποίημα και πιστεύω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που ήρθαν στην Ελλάδα. Επίσης, τρομερός παίκτης είναι και ο Φουστέρ. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, είναι “πολυεργαλείο” και όλες οι ομάδες του κόσμου θα τον ήθελαν στην ενδεκάδα τους. Με την επιστροφή του Ντουντού από τον τραυματισμό του, θεωρώ ότι το κέντρο του Ολυμπιακού θα είναι πανίσχυρο. Βέβαια, ακόμα δεν έχουν βγει ο Ριέρα και ο Ρόμενταλ, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες. Όμως, ο Ολυμπιακός διαθέτει και άλλους σπουδαίους παίκτες σ’ αυτές τις θέσεις, που είναι ο Ζαϊρί και ο Φετφατζίδης, οι οποίοι κάνουν μεγάλα πράγματα».
 
Επίσης, ο Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επίθεση του Ολυμπιακού: «Υπάρχει ο Μιραλάς ο οποίος θα μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Πάντελιτς, αφού στο τελευταίο ματς με την Κέρκυρα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Συνεργάστηκε άψογα με τον Βέλγο και έδειξε αρετές όχι μόνο στο να σκοράρει, αλλά και στο να δημιουργεί γκολ. Ο Ολυμπιακός στην επίθεση δεν έχει κανένα πρόβλημα’.
 
Σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε: «Τι να πούμε γι’ αυτό το θέμα; Δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Εγώ όταν ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Κόντης καθόταν προσοχή μπροστά μου. Ξαφνικά του ήρθε να επιτεθεί στον Ολυμπιακό; Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης έδωσε την απάντηση που έπρεπε. Διότι, όχι μόνο είναι “βαμμένος” Ολυμπιακός, αφού από μικρός ερχόταν στο “Καραϊσκάκη”, αλλά συνδυάζει δύο στοιχεία. Είναι ευγενικός όταν πρέπει και τσαμπουκάς εκεί που χρειάζεται. Εγώ, θέλω στον Ολυμπιακό να υπάρχει τσαμπουκάς. Έτσι πρέπει να είναι η ομάδα, και ο Μαρινάκης έχει καταφέρει και έχει πετύχει το ιδανικό “πάντρεμα” της ευγένειας και του τσαμπουκά. Με την όλη στάση του σε όλους τους τομείς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει ότι είναι αντάξιος του Σωκράτη Κόκκαλη».
 
Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαιτησία: «Για τη διαιτησία ας ρωτήσουν καλύτερα τους Πιλάβιο, Τεροβίτσα και Γιαννόπουλο. Αν δείτε από την αρχή του πρωταθλήματος όλες τις φάσεις, θα καταλάβετε ποια ομάδα έχει ευνοηθεί, και δεν αναφέρομαι σε ένα αράουτ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στη Super League πέντε διαιτητές από την Αθήνα και ένας έκτος, ο Σταθόπουλος, που πλέον ανήκει στον Σύνδεσμο Αχαΐας. Όλοι ξέρουν ποια είναι η άποψή μου για τους διαιτητές και ότι τους ξέρω πολύ καλά. Καλύτερα, λοιπόν, να μην ανοίξω το στόμα μου…».
 
Τέλος, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους της εφετινής σεζόν: «Δεν μ’ ευχαριστεί αυτή η ιστορία που γίνεται στον Παναθηναϊκό. Για να υπάρχει ένα καλό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει έναν δυνατό Παναθηναϊκό. Κατά την προσωπική μου άποψη, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει όπως αρμόζει στους οπαδούς του. Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το νταμπλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.