Αναστασάκος: “Έχουμε υπομονή”

Ικανοποιημένος από τα δυο γκολ απέναντι στην Κέρκυρα και τη νίκη του Ατρόμητου, εμφανίστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ικανοποιημένος από τα δυο γκολ απέναντι στην Κέρκυρα και τη νίκη του Ατρόμητου, εμφανίστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο Έλληνας επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως η εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη και η υπομονή όλων στην ομάδα είναι τα συστατικά της βελτίωσης στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο Αναστασάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη διαφορά που έχει στον τρόπο που αγωνίζεται τώρα σε ηλικία 32 ετών συγκριτικά με το παρελθόν: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Πρώτα είναι η εμπειρία που παίζει μεγάλο ρόλο και κάνει τη διαφορά. Όταν είσαι μικρός, έχεις δίψα και θέληση, αλλά με την εμπειρία κάνεις σωστές επιλογές και παίρνεις σωστές θέσεις στην περιοχή. Είναι και η θέση του επιθετικού που δεν χρειάζεται πολλά τρεξίματα».

Για το τι άλλαξε στον Ατρόμητο από την αρχή της σεζόν: «Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής και η υπομονή που έχουμε σαν ομάδα να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν. Χτες, εναντίον της Κέρκυρας, ήμασταν αποτελεσματικοί. Εύχομαι να συνεχίσουμε και να παίρνουμε τους βαθμούς που τώρα έχουν σημασία. Δεν είναι τόσο σημαντικό να πετυχαίνεις πέντε γκολ και να μην παίρνεις βαθμούς. Ο Ατρόμητος αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Επειδή δεν κάναμε καλό ξεκίνημα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αποτέλεσμα».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση, στον προπονητή και τους παίκτες: «Αυτό το βλέπουμε πιο έντονα σε ξένες χώρες. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν προπονητή πολύ καρό. Η διοίκηση του Ατρόμητου άντεξε και δικαιώθηκε».

Για το αν τον βοηθάει το γεγονός πως αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες όπως οι Καμαρά και Σαγκανόφσκι: «Όταν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου σε βοηθάει να αποδίδεις καλά. Το σημαντικό που έχει καταφέρει η ομάδα είναι ότι έχει πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές. Όλοι μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το πώς διαχειρίζεται το έμψυχο υλικό της ομάδας ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης: «Το σημαντικό είναι να καταφέρει ο προπονητής να κρατήσει τις ισορροπίες με τα ματς που γίνονται κάθε Κυριακή και Τετάρτη. Έχει ανάγκη η ομάδα να παίρνει ό,τι καλύτερο από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο».

Για το αν ήταν ρίσκο η επιλογή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής: «Ήταν ρίσκο, αλλά είχα πάει με τη σκέψη ότι θα έπαιζα με τον Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη κατηγορία».

Για το πέρασμά του από τον Θρασύβουλο: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν και κατάφερα να πάω στον ΠΑΟΚ».

Για το πώς κατάφερε και κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η συμπεριφορά μου έκανε το “κλικ” στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα. Βοήθησα όποτε χρειάστηκε, Δεν δημιούργησα πρόβλημα ούτε ο ΠΑΟΚ σε μένα και γι’ αυτό είναι στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.