“Το σημαντικό είναι η νίκη”

Ο Αναστασάκος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του επειδή συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, με δύο γκολ και φυσικά τη νίκη...

Ο Ηλίας Αναστασάκος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του επειδή συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου φέτος, με δύο γκολ και φυσικά τη νίκη επί της Κέρκυρας. Ο Σφιακιανάκης από τη μεριά του τόνισε πως οι “κυανόλευκοι” ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.  Αντίθετα, Τσίγκας και Καλαντζής απέδωσαν την ήττα στην κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τεσσάρων στο Novasports.gr

Στέλιος Σφακιανάκης
“Ήταν μια σημαντική νίκη, ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ από πολλές απόψεις. Για ψυχολογικούς αλλά και για βαθμολογικούς. Από δικά μας λάθη βάλαμε την Κέρκυρα ξανά στο ματς, αλλά νομίζω ότι ήμασταν άξιοι νικητές”.

Ηλίας Αναστασάκος
“Είμαι χαρούμενος που πέτυχα τα δύο γκολ για την ομάδα μου. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα ως βασικός και το χάρηκα πολύ, αλλά το σημαντικό είναι που κερδίσαμε. Είμαι ικανοποιημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να ικανοποιήσω την ομάδα μου μετά από τη μεγάλη αποχή που είχα. Η Κέρκυρα είναι  δύσκολος αντίπαλος γιατί όλα τα παιχνίδια τα παλεύει”.

Θανάσης Τσίγκας
“Σίγουρα είναι ευχάριστο όταν πετυχαίνεις ένα γκολ, αλλά γίνετε ακόμα πιο ευχάριστο όταν αυτό συνδυάζετε με τη νίκη της ομάδας. Τώρα επειδή έγινε αυτή η ήττα δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα είχε αν παίρναμε βαθμό ή βαθμούς κι έτσι θα το χαιρόμουν περισσότερο.

Νομίζω πώς δεν είχαμε αρκετή τύχη στο παιχνίδι γιατί κάναμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Από την άλλη ήταν και η κούραση, ωστόσο έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά μας, ένα με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο κι ένα με την Λάρισα για το πρωτάθλημα που πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποσπάσουμε θετικά αποτελέσματα”.

Χρήστος Καλαντζής
“Όταν η ομάδα δεν κερδίζει βαθμούς δεν μπορείς να νιώθεις χαρά. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, με μια πολύ καλή ομάδα. Δεν σταθήκαμε αρκετά τυχεροί σε μερικές φάσεις όπου θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε, ειδικά στη φάση του Επστάιν οπότε μοιραία χάσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο και η κούραση μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο 25λεπτο μέχρι να προσαρμοστούμε στην πίεση πού είχε το παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς. Ο Ατρόμητος όσες ευκαιρίες είχε κατάφερε να τις κάνει και γκολ. Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση της Κέρκυρας, αμυνθήκαμε κι επιτεθήκαμε καλά”.

…Σόφη Κουλούρη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.