Είναι απίθανο να αναδείξει πρόεδρο η γενική συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Αδαμάντιου Πολέμη

Είναι απίθανο να αναδείξει πρόεδρο η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Αδαμάντιου Πολέμη. Κατόπιν τούτου όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Γόντικας θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη προεδρεύοντος αντιπροέδρου στον Παναθηναϊκό.

Απόντες αναμένεται να είναι οι περισσότεροι από τους μεγαλομετόχους, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να εκπροσωπηθούν από αντιπροσώπους. Ο Τζόνι Βεκρής έχει λάβει εξουσιοδότηση από αρκετούς μεγαλομετόχους. Τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα εκπροσωπήσουν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Μαίρη Λομβάρδου, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης τους Νίκα, Ξυλά και τον εαυτό του.

Το «παρών» θα δώσει ο Νικόλας Πατέρας. Το ίδιο ισχύει για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον αδερφό του Θανάση (ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη). Την πλευρά Βαρδινογιάννη θα εκπροσωπήσουν οι Λεωνίδας Πολέμης και Γιώργος Νίκας. 

Ο Αδαμάντιος Πολέμης, ως γνωστόν ανακοίνωσε την Κυριακή την απόφαση του να μην διεκδικήσει την προεδρία. Από τη γενική συνέλευση θα προκύψουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει την Πέμπτη (κατά πάσα πιθανότητα) για να συγκροτηθεί σε σώμα.