Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στην κάμερα του novasports αναφέρθηκε στον αγώνα με την καβάλα, την κούρσα του τίτλου, αλλά και για τα μετεγγραφικά σενάρια...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στην κάμερα του novasports τόνισε πως ήταν μία σπουδαία νίκη αυτή που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην Καβάλα και πρόσθεσε πως από τον ίδιο και την ομάδα του εξαρτάται αν θα πανηγυρίσουν στο τέλος της σεζόν την κατάκτηση του τίτλου. Για τα μετεγγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του δεν θέλησε να απαντήσει καθαρά, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους “πράσινους”.

“Ηταν πολύ σημαντική νίκη, επειδή ο Ολυμπιακός μας έβαλε πίεση, δεν γίνεται να χάσουμε βαθμούς, ειδικά στην έδρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε και να κυνηγάμε τον Ολυμπιακό. Αν πάμε στο Καραϊσκάκης με διαφορά τριών πόντων, τότε εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή τύχη, γιατί θα τα δώσουμε όλα.

Από εμάς εξαρτάται αν θα κατακτήσουμε το φετινό τίτλο, αν νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε το πρωτάθλημα θα είναι δικός μας. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά είμαστε και εμείς καλή ομάδα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα μπορούμε να το πετύχουμε”.

Για το ενδεχόμενο μεττεγραφής του τόνισε, “Δεν έχω να πω τίποτα. Είναι πολύ κολακευτικό ομάδες σαν την Μπορντό, να με κοιτάζουν, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτή την στιγμή ανήκω στον Παναθηναϊκό και δίνω τα πάντα για την ομάδα. Εδειξα και σήμερα πως βρίσκομαι εδώ και δίνω τα πάντα. Δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλαθλοι της ομάδας γιατί  όσο φοράω τη φανέλα με τα πράσινα θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αύριο, δεν ξέρω καν τι θα συμβεί την επόμενη ώρα. Αυτή την ώρα ανήκω στα πράσινα και θα τα δίνω το 10% για την ομάδα”.

Για να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του Σισέ πατήσετε εδώ