Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League κλήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League κλήθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είναι υπόλογοι για την ενέργεια του πρώην προέδρου της ομάδας Γιώργου Βαρδινογιάννη, να εισβάλει σε δημοσιογραφικό θεωρείο και να διακόψει τον σχολιασμό του αγώνα με την Καβάλα, και κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη (20/01) και ώρα 12:30.

«Στο 65′ λεπτό του αγώνα, μετά την εκτέλεση πέναλτι του Παναθηναϊκού, ο τέως πρόεδρος αυτού εισήλθε στο μπουθ, απ’ όπου γινόταν η αναμετάδοση του αγώνα, από τον speaker της ΝΟVA με αποτέλεσμα τη διακοπή του ήχου αναμετάδοσης του αγώνα», αναφέρεται στο κατηγορητήριο. 

 Ακόμη, για την ίδια ημέρα και ώρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής κλήθηκαν:

– ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

– ΠΑΕ Αρης, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

– ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με την ΑΕΚ.

– ΠΑΕ Ατρόμητος, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα με την Κέρκυρα.

– ΠΑΕ Λάρισα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ηρακλή.

– ΠΑΕ Καβάλα κα τον Χρ. Ψωμιάδη (διαπιστευμένο). για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

– ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

– ΠΑΕ Πανιώνιος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Αρη.

– ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

– ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.