Σημαντικός στόχος το Κύπελλο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον πρώτο προημιτελικό με τον Διαγόρα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Διαγόρα την Πέμπτη (20/1). Οι “κυανόλευκοι” θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Τετάρτης την τελευταία τους προπόνηση πριν το παιχνίδι και στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Από την προπόνηση της Τρίτης, ο μόνος που απουσίασε -ανήμερα της ονομαστικής του εορτής- ήταν ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση, αλλά την Τετάρτη αναμένεται να επανέλθει κανονικά. 

Ο Ατρόμητος θέλει να αποκτήσει από το πρώτο παιχνίδι το πάνω χέρι για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και με τις τελευταίε εμφανίσεις του δείχνει σε κάθε περίπτωση ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Στο Περιστέρι πιστεύουν πολύ φέτος στον θεσμό και μέχρι το ιδανικό σενάριο του… τελικού απομένουν 2 σίγουρα και 4 πιθανότατα αναμετρήσεις, αν ο Ατρόμητος ξεπεράσει το εμπόδιο του Διαγόρα. Στον πρώτο από τους 4 “τελικούς”, λοιπόν, βασικοί στόχοι για τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του είναι η νίκη, αλλά και η διατήρηση του “μηδέν” στην άμυνα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα των “κυανόλευκων”, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (23/1) για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις Σέρρες θα δώσει το “παρών” και ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 21η αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.