Τροχανάς: «Δεν είναι λογιστής ο Ντέμης»

Στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη τάχθηκε ο Μιχάλης Τροχανάς.

Στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη τάχθηκε ο Μιχάλης Τροχανάς. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ συμπλήρωσε πως ο Νικολαΐδης δεν είχε ιδέα από τα οικονομικά. Ο Τροχανάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε: «Δεν πήραμε τον Ντέμη για λογιστή, τον πήραμε σαν αστέρι της ΑΕΚ, όπως είναι και ο Τσιάρτας που κακώς δεν βρίσκεται στην ΠΑΕ, όπως ο και ο… Θεός της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουμε την κακή συνήθεια στην ΑΕΚ, κάθε φορά που είμαστε σε κρίση, σπάμε την πραγματικότητα σε μικρά κομμάτια για να βγάλουμε συμπεράσματα. Η έκθεση είχε σαν κύριο στόχο την αξιολόγηση της διοίκησης Νικολαϊδη αλλά οι αξιολογήσεις δεν γίνονται έτσι αλλά μόνο συγκριτικά. Να συγκρίνω δηλαδή την 4ετία του Νικολαϊδη με την 4ετία του Παναθηναϊκού. Μετά την χρυσή δεκαετία της ΑΕΚ, η καλύτερη 4ετία ήταν αυτή του Ντέμη Νικολαϊδη. Δεν ήταν λογιστής ο Ντέμης, ιδέα δεν είχε από οικονομικά».

Επίσης, ο Τροχανάς υπογράμμισε: «Δεν σχετίζεται πλέον αφού έκανε δήλωση, μιλάμε για την BDO τα στοιχεία τα γνώριζε ότι υπάρχουν σε αυτόν τον λογιστή, θα μπορούσε να απαιτήσει από την ΠΑΕ να φέρουμε αυτά τα βιβλία. Αν δεν τα έδωσε, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει».

Τέλος, ο Τροχανάς συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία είναι επιτακτική η ανάγκη απαντήσεων αλλά όχι πως κρύβουν τίποτα. Συνάδελφός σας έκανε όλη την κριτική βασισμένος στο ότι χάθηκαν τα βιβλία, προφανώς δεν πρόλαβε. Η BDO δεν έχει το δικαίωμα να ζητάει από τρίτους στοιχεία, αν ήμουν θα έλεγα απαιτούμε από σένα διοίκηση της ΑΕΚ να μας βρεις τον λογιστή και τα αρχεία, επομένως αυτό είναι που δεν στέκει. Δεν άσκησε όση πίεση χρειαζόταν η BDO, γιατί βρέθηκαν μετά τα βιβλία. Δεν ξέρω ποιος παίζει τις… κουμπάρες αλλά δεν τις παίζει ο Ντέμης».

Τέλος, ο Τροχανάς συμπλήρωσε: «Αν υπάρχουν δοσοληψίες χωρίς παραστατικά, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη εκεί ο ΣΔΟΕ, αλλά υπάρχουν»;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.