Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κιτρίνων" αποτελεί ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ Θρίλερ στα γραφεία.
Οριστικά χωρίς Κόκε

Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις του Αρη η παραίτηση του Εκτορ Ραουλ Κούπερ από την  τεχνική ηγεσία της ομάδας. Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και που δημοσιεύτηκε στο site  της ΠΑΕ ο Αργεντίνος τεχνικός επικεντρώνει τους λόγους της αποχώρησής του στα άσχημα αποτελέσματα και τονίζει ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση να τον μεταπείσει η απόφασή του είναι οριστική.

Η δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας  μας. Παρ΄ όλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφασή μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον Αρη. Εύχομαι στον Αρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση των στόχων του.»
Τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ ευχαρίστησε η ΠΑΕ Αρης για τη συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη καριέρα του.

Στη προπόνηση της Τετάρτης ο Κούπερ θα παραβρεθεί απλώς για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου προήλθαν στον αγώνα μπάσκετ του Αρη με τη Μπουντιβέλνικ Κιέβου όπου ακούστηκαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια για το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Θρίλερ στα γραφεία…
Με πραγματικό θρίλερ έμοιαζε το τέλος της συνεργασίας του Εκτορ Ραούλ Κούπερ με τον Αρη. Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε αφήσει ουσιαστικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα από το μεσημέρι οπότε και υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη. Στην εν λόγω συνάντηση εξέφρασε τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα των μεταγραφών, αλλά και για διάφορα άλλα ζητήματα που «εμπόδιζαν» το έργο του.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το βράδυ όπου γύρω στις 10 (και μετά από συζήτηση περίπου δύο ωρών) και παρά τις αφόρητες πιέσεις που του ασκήθηκαν, αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του.

Μαζί του αποχωρούν από την ομάδα και οι άμεσοι συνεργάτες του κ.κ Φανταγούσι και Πουέμπλα. Ουδείς αυτή την ώρα γνωρίζει πια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, με δεδομένο πως ακολουθεί παιχνίδι στη Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή και θα πρέπει κάποιος να κοουτσάρει την ομάδα. Μια πιθανή λύση φαντάζει ο Γιάννης Μιχαλήτσος ο οποίος βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας και έχει ανάλογη εμπειρία στον κιτρινόμαυρο πάγκο.  

Ο κόσμος του Αρη είναι ανάστατος απ΄ αυτή την εξέλιξη, καθώς ο Κούπερ ήταν αγαπητός στις τάξεις του συλλόγου και οι περισσότεροι παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι από την αποχώρησή του.    

Παναγιώτης  Στεφάνου