Στάζουν μέλι για Νταλγκλίς

Την πλήρη στήριξη της διοίκησης της Λίβερπουλ έχει ο Κένι Νταλγκλίς, σύμφωνα με τον πρόεδρο των "κόκκινων" Τομ Γουέρνερ , που υποστήριξε ότι η συνεργασία με τον Αγγλο θα συνεχιστεί σε σταθερή βάση.

Την πλήρη στήριξη της διοίκησης της Λίβερπουλ έχει ο Κένι Νταλγκλίς, σύμφωνα με τον πρόεδρο των “κόκκινων” Τομ Γουέρνερ , που υποστήριξε ότι η συνεργασία με τον Αγγλο θα συνεχιστεί σε σταθερή βάση.

Επίσης, επέμεινε ότι διατεθούν κεφάλαια για την ενίσχυση της ομάδας.
 
Η Λίβερπουλ δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή, αλλά οι διοικούντες δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την αλλαγή κλίματος στην ομάδα μετά την άφιξή του.

“Είναι πολύ εξαιρετικά ικανός, ειδικά στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, ξέρει τη φιλοσοφία μας και διαθέτει όλα εκείνα που ελπίζαμε ότι θα βρούμε στον προπονητή μας. Σίγουρα μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του σε μόνιμη βάση, γιατί έχει όλα τα προτερήματα που θαυμάζουμε και οι παίκτες τον στηρίζουν πολύ”, σχολίασε ο Γουέρνερ.
 
Οσο για τα χρήματα που θα διαθέσει η Λίβερπουλ άμεσα για μεταγραφές, ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου είπε ότι υπάρχουν.

“Τα χρήματα που πληρώνουμε για μισθούς είναι πάρα πολλά και δεν θα έπρεπε να είμαστε στη 12η θέση της βαθμολογίας. Κι όμως δεν θέλουμε να τα μειώσουμε, αντίθετα πρόθεσή μας είναι να τα αυξήσουμε και έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Πιστεύω όμως πρέπει να αρχίσουμε να παρουσιάζουμε και μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο”, συμπλήρωσε.

Κώστας Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.