Μετά από 2,5 ώρες ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού. Προεδρεύων αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Γόντικας. Καμία χορηγία από τον Τζίγκερ Χωρίς Νίνη στη Νέα Σμύρνη

Μετά από 2,5 ώρες ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού. Με ομόφωνη απόφαση χρέη προεδρεύοντα αντιπροέδρου ανέλαβε ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ αντιπρόεδροι χρίστηκαν οι Γιώργος Νίκας και Τζόνι Βεκρής.

Η ανακοίνωση έγινα δια στόματος, Τζόνι Βεκρή, ο οποίος είπε τα εξής: “Το Δ.Σ. προχώρησε ενωμένο και εξέλεξε προεδρεύοντα αντιπρόεδρο τον κύριο Γόντικα, στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου τον κ. Νίκα εγώ συνεχίζω στη θέση του τρίτου και η διοικουσα επιτροπή συμπληρώνεται από τον κ. Πολέμη. Ο κ. Γόντικας θα τρέξει την ομάδα με τη βοήθεια της διοικούσας επιτροπής”.

Ερωτούμενος για το αν η ομάδα θα λειτουργήσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι, είπε: “Ο Παναθηναϊκός ανανεώνεται κάθε χρόνο”.

Για το αν θα χρειάζεται απόφαση της επιτροπής για να παρθούν αποφάσεις, τόνισε: “Η διοικούσα επιτροπή έχει αρμοδιότητες από το καταστατικό σε αυτές είναι και το θέμα των μεταγραφών ακι ασφαλώς θα συνεδριάσουμε”.

Για το αν η απόφαση ήταν ομόφωνη, η απάντηση ήταν μονολεκτική: “Ναι”

Τέλος για το αν τέθηκε θέμα να αναλάβει κάποιος την προεδρία, απάντησε: “Προτείναμε και πάλι τον κ. Πολέμη, αλλά επέμεινε στη θέση του. Θέλει να βοηθήσει και απόδειξη για αυτό είναι η παρουσία του στην επιτροπή”.

Ο Δημήτρης Γόντικας από την πλευρά του, τόνισε χαρακτηριστικά: “Έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας έχουμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη καμπή για το σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστούμε όλον τον κόσμο στο πλάι μας και το πρώτο θέμα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε είναι η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας”.

Τέλος ο Γιώργος Νίκας, υποστήριξε: “Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ως αντιπρόεδρο. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι διαπίστωσα σήμερα σε μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της, ότι υπάρχει παναθηναϊκή ομοψυχία από όλους τους μετόχους, αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα, Εμείς από την πλευρά μας ως διοικούσα επιτροπή, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

Ο Πολέμης στη διοικούσα επιτροπή
Στη διοικούσα επιτροπή του “τριφυλλιού” θα βρίσκεται και ο Αδαμάντιος Πολέμης. Μάλιστα ο προαναφερόμενος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου στο μέλλον: “Θα συμμετάσχω στη διοικούσα επιτροπή για να μάθω για την ομάδα και στο μέλλον θα αποφασίσω αν θα συμμετάσχω πιο ενεργά”.

Πρώτοι από το Δ. Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της πλευράς Βγενόπουλου, Μαίρη Λομβόρδου και Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Στη συνέχεια βγήκε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε: «Έγινε μία συζήτηση σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων. Θα σας ανακοινώσει περισσότερα ο κ. Βεκρής, εγώ δεν θέλω να πω κάτι».

Ερωτούμενος για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα, είπε: «Θα είμαι στο διοικητικό συμβούλιο και αν χρειαστεί κάτι η ομάδα θα είμαι στη διάθεσή της. Θα παραμείνω μέλος του Δ.Σ., αλλά και μέτοχος. Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα».

Αναφερόμενος στην τελευταία τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη, δήλωσε: «Αυτά είναι παιδικές ασθένειες, κάποια στιγμή θα περάσουν…».

Λίγα λεπτά μετά, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είμαστε αναγκασμένοι να πάμε με αυτό το μοντέλο, ελπίζουμε το καράβι να πάει καλά».