Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείσει την ΑΕΚ από το κύπελλο Ελλάδος, εμφανίζεται ο Πορτογάλος.

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείσει την ΑΕΚ από το κύπελλο Ελλάδος, εμφανίζεται ο Πορτογάλος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» πως οι «πράσινοι» έχουν τους κατάλληλους παίκτες για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, μετά τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Φερέιρα τόνισε χαρακτηριστικά για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στη ρεβάνς. Μπορούμε να τους κάνουμε το ίδιο πράγμα και να οδηγήσουμε το ματς την παράταση και τα πέναλτι. Είμαι αισιόδοξος».

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αν δε βρεθεί πρώτα κάποιος αντικαταστάτης του. Επίσης, οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν και τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος φέρονταν τις τελευταίες ημέρες να απασχολεί τη Μπόκα Τζούνιορς. Αντιθέτως, οι «πράσινοι» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Γιούρκα Σεϊταρίδη, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Σάντερλαντ. Αν η αγγλική ομάδα καταθέσει πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τους «πράσινους», τότε ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει.

Τέλος, στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Ο Φερέιρα δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός άσχημου αποτελέσματος, που ενδεχομένως να αφήσει εκτός διεκδίκησης τίτλου το «τριφύλλι». Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι ο Σωτήρης Νίνης, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Τζόρβας, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και Γκοβού.