Ο Στέργος Μαρίνος είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Νίνη στη Νέα Σμύρνη

Ο Στέργος Μαρίνος είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Νίνη στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός μέσος φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» από τους Καραγκούνη και Σιμάο, οι οποίοι ήταν οι άλλοι δυο υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του νεαρού Έλληνα μέσου, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς με τον Πανιώνιο, λόγω τραυματισμού. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί από τις πρώτες ημέρες άφιξής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του, τους Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από τα προηγούμενα ματς των «πράσινων». Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βύντρα θα αγωνιστεί στα δεξιά και ο Σπυρόπουλος στα αριστερά. Οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Μαρίνος θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.

Από εκεί και πέρα, τις περιπτώσεις των Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε και Ροχέλιο Φούνες Μόρις έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» από το παναμερικανικό κύπελλο κάτω των 20 ετών. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Κίλμες, ενώ ο δεύτερος στη Ρίβερ Πλέιτ. Οι «πράσινοι» εξετάζουν διάφορους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον.

Η «πράσινη» ΠΑΕ φέρεται αποφασισμένοι να μειώσει τόσο το ρόστερ της ομάδας, όσο και τα χρήματα που δαπανώνται για αυτό και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ήδη το τμήμα σκάουτινγκ. Οι «πράσινοι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, για το καλοκαίρι, καθώς πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση μέσα στον Ιανουάριο.