Τον «Καρα»γούσταραν!

Ο Γιώργος Καραγκούνης, στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της Φούλαμ, ο οποίος του χάρισε τη δεύτερη θέση στην προτίμησή του πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της Φούλαμ, ο οποίος του χάρισε τη δεύτερη θέση στην προτίμησή του πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Η Φούλαμ τερμάτισε δωδέκατη με 43 βαθμούς, παρουσιάζοντας συνολικά ένα μέτριο προς κακό πρόσωπο στην Πρέμιερ Λιγκ 2012/2013. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη 3-0 στο «Λίμπερτι» επί της Σουόνσι, την πρώτη της μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, στις οποίες έχασε τα έξι παιχνίδια! Οι «κόταντζερς» δεν έπαιξαν ικανοποιητικό ποδόσφαιρο, σε ορισμένες στιγμές της σεζόν έμοιαζαν μία ταχύτητα κάτω ακόμη και από ομάδες κατώτερές τους, ενώ επλήγησαν και από σημαντικά προβλήματα απουσιών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σημείο αναφοράς της ομάδας του Μάρτιν Γιολ, που δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο των Λονδρέζων, ήταν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο έμπειρος Βούλγαρος επιθετικός έφθασε τα δεκαπέντε γκολ στην Πρέμιερ 2012/2013 σε 33 συμμετοχές.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος: Τις είκοσι βασικός και τις πέντε ως αλλαγή. Σημείωσε ένα τέρμα, στο 1-1 της Φούλαμ με τη Γουίγκαν (12 Ιανουαρίου 2013), ανοίγοντας το σκορ στο 22′. Ο 36χρονος έμπειρος μέσος έγινε αμέσως αγαπητός στον κόσμο των «κόταντζερς», που σε σχετική ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν στο σύλλογο του Λονδίνου, ενέταξε τον «Κάρα» στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Μπερμπάτοφ! Ο Γιώργος Καραγκούνης πραγματοποίησε ακόμη τρεις συμμετοχές, στο Κύπελλο Αγγλίας, για τη Φούλαμ σημειώνοντας ακόμη ένα τέρμα. Δεν θα συνεχίσει στους Λονδρέζους, ωστόσο το ενδεχόμενο να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στην Πρέμιερ και τη νέα σεζόν είναι πιθανό.

Παραγκωνισμός για τον Βέλλιο

Ο Απόστολος Βέλλιος, αν και βρέθηκε για δεύτερη σεζόν στην Αγγλία και την Έβερτον, πήρε περισσότερες συμμετοχές στην U-21 των «ζαχαρωτών» απ’ ό,τι στην πρώτη ομάδα. Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε, μόλις, έξι φορές (όλες ως αλλαγή) στην Πρέμιερ, ενώ δεν έδωσε το «παρών» ούτε σε αγώνα Λιγκ Καπ, ούτε σε αντίστοιχο Κυπέλλου. Το ενθαρρυντικό, όμως, στον δεδομένο παραγκωνισμό του είναι πώς ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν θέλησε να δώσει τον νεαρό επιθετικό δανεικό, αλλά να τον κρατήσει ώστε να συνεχίσει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Ο Σκωτσέζος μάνατζερ συνεχίζει στη Γιουνάιτεντ και μένει να διαπιστώσουμε αν ο διάδοχός του θα ποντάρει στον Βέλλιο και θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.